Professioneel & responsive

Op zoek naar een nieuwe website? DigiVisuall bouwt professionele websites: Snel, efficiënt en betaalbaar.

WordPress

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR DIGIVISUALL?

Uw website geeft vaak de eerste indruk bij de klant. Door een modern en strak design te combineren met functionaliteit, maken wij met uw input en wensen een waanzinnige website die op u aansluit en maken wij een online beleving voor bezoekers dat uw bedrijft helpt door te groeien. Wij voorzien ondernemers, groot, klein, startend of bestaand van een strakke en professionele look om zichzelf te presenteren. Wilt u ook een website met al de maximale mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan bent u bij DigiVisuall op het juiste adres.

De websites die wij leveren zijn voorzien van: 

  • SSL beveiliging
  • Responsive op alle schermen
  • Strak en professionele look
  • 2 maanden gratis support

KRIJG EEN INDRUK
VAN ONS WERK

Housing-online4u

Glow By Debby

Project-Media

WEBSITE ONDERHOUD

Het is van groot belang dat uw website na oplevering goed blijft werken, Wanneer uw website niet wordt bijgewerkt en/of geupdate zal deze snel verouderen. Het is belangrijk dat alles netjes up-to-date blijft om de beveiliging van uw website te garanderen, zodat er geen virussen en/of hackers binnen komen.

Daarom bieden wij ook website onderhoud aan zodat u zich niet druk hoeft te maken als er eens wat fout gaat! Wij zorgen ervoor dat alles netjes up-to-date blijft zodat uw website goed functioneerd.

WEBHOSTING

DigiVisuall kan ook de webhosting voor u verzorgen. Door onze externe connecties zorgen wij ervoor dat (uw) website bij wordt gehouden. Op deze manier wordt dit allemaal probleemloos voor u geregeld. Hierdoor hoeft u niet verder te zoeken naar een goede web-host. Ook kunnen wij de domeinnamen en zakelijke e-mails voor u regelen als u daar naar op zoek bent.

VRIJBLIJVEN
CONTACT OPNEMEN

Gevonden wat u nodig heeft? of toch niet? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.