UW IDEE OMZETTEN NAAR BEELD & GELUID

DigiVisuall zorgt voor de visualisatie van uw visie.

VIDEO CREATIE

DigiVisuall biedt videocontent voor bedrijven die op zoek zijn audio-visuele representativiteit. Met kennis, creativiteit en professionele apparatuur maakt DigiVisuall bedrijfsvideo’s, advertenties, aftermovies, promoties en droneshots.

VIDEO CREATIE

DigiVisuall biedt videocontent voor bedrijven die op zoek zijn audio-visuele representativiteit. Met kennis, creativiteit en professionele apparatuur maakt DigiVisuall bedrijfsvideo’s, advertenties, aftermovies, promoties en droneshots.

SOORTEN VIDEO’S

Wilt u een bedrijfsvideo laten maken? DigiVisuall is gespecialiseerd in het filmen en editen van effectieve en unieke videocontent. Prijs op aanvraag.

 

AFTERMOVIES

Hierbij kom ik langs om een evenement in beeld te brengen, dat monteer ik in 2 a 3 minuten, zodat jij de vetste momenten te zien krijgt van jouw evenement.

BEDRIJFSVIDEO

Een bedrijfsvideo is de manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld. Je bedrijfsboodschap wordt vertaald in een videoproductie, waardoor de klanten binnen één oogopslag een goed beeld krijgen van jouw bedrijf.

ADVERTENTIEVIDEO

Jouw bedrijf goed op de kaart zetten doormiddel van een drone video? Digivisuall helpt je hier graag bij. Wij beschkkken over een drone piloot met ROC-light certificaat, dat betekent dat wij commercieel mogen vliegen, drone beelden en video’s mogen maken.

PROMOTIE VIDEO

Een promotie video laten maken, komt het dichtste in de buurt van een commercial en bedrijfs video. Met het verschil dat je niet jouw merk of bedrijf in de spotlight zet, maar juist een service, dienst of een product.

MINI-DOCUMENTAIRE

Doormiddel van een mini docu maak je een grote impact in miniatuurformaat. Een korte documentaire video met stopping power kan al in 5 minuten, maar langer kan natuurlijk ook, om even extra de diepte in te gaan.

DRONE SHOTS

Het gebruiken van een video om meer kracht in de boodschap van uw marketingcommunicatie te brengen heeft een enorme vlucht genomen. Het is helemaal van deze tijd!

ONS AANBOD

DRONE SHOTS POLO 6R

Wij hebben deze prachtige volkswagen polo 6R van mooie drone shots mogen voorzien, enorm leuke om te doen.

MERCEDES CAR SHOOT

Wij hebben voor m-ties automotive een Mercedes-Benz C 63 AMG mogen filmen, enorm leuke opdracht veel kijk plezier!

GYM VIDEO

Creatieve gym video. Gemaakt voor een klant z’n school opdracht. Het was een leuke dag.

CONTACT

Aarzel niet om ons een bericht te sturen! Wij staan klaar voor al je vragen.

E-MAIL

TELEFOONNUMMER