VAN WEBSITE TOT WEBSHOP

IT-Wizzard is een professionele en toonaangevende ontwikkelaar van websites, webshops en relatie portalen. Het bedrijf streeft naar het creëren van unieke en herkenbare digitale platformen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van de klant. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die standaard designs aanbieden, gaat IT-Wizzard juist voor op maat ontworpen oplossingen. Hierdoor krijgt elke website een uniek en onderscheidend karakter, wat de online aanwezigheid van de klant versterkt en hen op een positieve manier onderscheidt van de concurrentie.

LEASE SMALL

50/per maand

Website

SSL-certificaat

Webhosting inbegrepen

Domeinnaam inbegrepen

E-mailaccount inbegrepen

Exclusief onderhoud

Twee uren gratis ondersteuning per jaar

Keuze uit jaar, kwartaal of maand factuur

LEASE LARGE

75/per maand

Website

SSL-certificaat

Webhosting inbegrepen

Domeinnaam inbegrepen

E-mailaccount inbegrepen

Exclusief onderhoud

Tien uren gratis ondersteuning per jaar

Keuze uit jaar, kwartaal of maand factuur

MAATWERK OPLOSSING

Vanaf € 750/eenmalig

Eigen website

1 Jaar gratis SSL-certificaat inbegrepen

1 Jaar gratis webhosting inbegrepen

1 Jaar gratis e-mailaccount inbegrepen

Exclusief onderhoud

Exclusief 10 uren gratis ondersteuning per jaar

Professioneel ontwerp

Vraag een offerte aan

SSL – certificaat

Elke website die IT-Wizzard maakt wordt voorzien van een SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat wordt uw netwerkverkeer versleuteld en blijft uw website betrouwbaar en veilig.

Webhosting

Wilt u uw gloednieuwe website direct online laten zetten? IT-Wizzard kan dit voor u regelen. De webhostingpakketten van IT-Wizzard zijn geschikt voor de meeste Content Managment Systemen (CMS). Klik hier om onze pakketten te bekijken!

DOMEINNAAM & ONDERHOUD

Een domeinnaam is het adres dat gebruikt wordt om naar een website te navigeren, Uw domeinnaam wordt bij ons geregistreerd en kan gekoppeld worden aan uw website zodra deze gereed is.

IT-Wizzard beschikt over aantrekkelijke onderhoudspakketten om uw site altijd fris en up-to-date te houden. Daarnaast biedt IT-Wizzard hostingpakketten, waarmee uw website constant gemonitord kan worden.

it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

KENNISMAKEN MET DE BREGEBOUWERS

EEN NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN DOOR BREGEBOUWERS?

Doe het goed, of doe het niet. Vaak laten bedrijven een website bouwen zonder goed na te denken wat het doel nu eigenlijk is. Een website die dient als digitaal visitekaartje is leuk, maar wat levert het uw bedrijf op? Wilt u nieuwe klanten en dus ook meer omzet (winst) uit uw website? Dan zit u hier goed! 

Om een website te bouwen die dagelijks omzet genereert voor uw bedrijf heeft u (volgens ons) aan 1 specialist niet genoeg. Een designer kan een prachtige website ontwerpen, maar teksten schrijven? Dat is heel ander vak. Een (SEO) tekstschrijver is geen designer, maar zorgt wel voor hoge posities in Google. Een hobbyfotograaf binnen het bedrijf? Prachtig, maar een foto maken is iets heel anders dan de sfeer en uitstraling van het bedrijf vastleggen. En technische uitdagingen, hosting en programmeren van maatwerk moet je aan een ICT’er overlaten.

Kortom, reden genoeg om onze krachten te bundelen…

WEBSITES MAKEN DIE OVERTUIGEN ÉN GELD OPLEVEREN

Dat is waarom ‘we’ BrêgeBouwers gestart. Met 4 specialisten bouwen we de ultieme website voor uw bedrijf. Waarbij aan alles is gedacht. Een strak, maar vooral ook logisch en overzichtelijk design dat past bij uw bedrijf. Overtuigende teksten die niet alleen in Google hoog scoren. Maar juist ook de lezer triggeren tot actie. En de fotografie? Die zorgt voor de professionele uitstraling waardoor u het volledige vertrouwen krijgt van uw website bezoekers.

Als ICT-partij zorgen wij er achter de schermen voor dat bezoekers feilloos door uw website navigeren. Snel en zonder haperingen van A naar B klikken. En heeft u maatwerk oplossingen nodig? Dan bouwen we dat voor u. Naast supersnelle hosting met dagelijkse back-up en domeinnamen met e-mail bieden we ook back-up pakketten aan. Hiermee synchroniseert u eenvoudig, maar vooral ook veilig al uw belangrijke bedrijfsgegevens.

DE TECHNIEK ACHTER UW NIEUWE WEBSITE

Wanneer uw bedrijf groeit, verandert er op gebied van IT vaak ook het een en ander. U neemt niet meer zelf de telefoon aan. U wilt gegevens met klanten delen. Bedrijfsgegevens moeten worden beveiligd en voorzien van back-ups. Deel gegevens met uw klanten via uw eigen portaal. Telefonie met wachtrijen, menu’s en bandjes of een antwoordservice? Ook dat verzorgen we probleemloos voor uw bedrijf. Maar ook ‘eenvoudig’ werkplekbeheer en hulp bij storingen of ICT-problemen kunt u gerust aan ons over laten.

Vraag direct een offerte aan en ga ook profiteren van een website die dagelijks omzet oplevert. Of bekijk ons portfolio met recent opgeleverde websites en ontdek hoe zo’n website er uitziet.